HIBRIDNA VOZILA PDF

Gino Berti pravi, da sivih las nima zaradi vseh zapletov, ki so spremljali skoraj dve leti trajajočo prodajo Cimosa. Eden najdaljših prodajnih po. Vijesti iz svijeta električnih vozila na jednom mjestu. Modeli i vrste električnih vozila. Sve što Vas zanima iz svijeta Električni automobili / hibridni automobili. Razvijeni za uživanje u luksuzu i vrhunskim performansama, uz najsuvremeniju tehnologiju hibridnih pogona. Već danas odaberite svoj Lexus i iskusite.

Author: Yora Voodoogar
Country: Madagascar
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 28 September 2015
Pages: 366
PDF File Size: 11.80 Mb
ePub File Size: 12.88 Mb
ISBN: 989-3-53571-393-4
Downloads: 54622
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardazuru

Dokazali smo, da smo resni in da se iz posla ne nameravamo umakniti. Imamo devet tovarn na treh celinah. Strinjam se s pogoji uporabe. To zahteva veliko vozula in znanja. Prav tako je treba oceniti kakovost proizvedenih izdelkov in poskrbeti za proces proizvodnje. TCH Cogeme in Cimos bosta skupaj postala ena od vodilnih skupin za dobavo avtomobilskih delov.

Boste iz preostalih delov italijanske skupine selili delovna mesta v Slovenijo? Smo zelo znana skupina iz severne Italije. Varuh tranzicijskega svetega grala, ki je izgubil spomin. Veste, kje bom jaz leta ? Star sem 65 let.

  ASTM A780 PDF

Pregled hibridnih i elektrovozila by Sara Delic on Prezi Next

Nekatere proizvodne procese in programe bomo ohranili v Cimosu v Kopru, hibrdna ne in jih nameravamo prodati. Prodajni postopek Cimosa je trajal skoraj dve leti. Zakaj ste kupili Cimos? To povsem spremeni naravo proizvodnega procesa. Za komentar se prijavite tukaj. Del programov bomo morali preseliti z drugih lokacij, zato da bodo nekatere tovarne polno zasedene.

Tega ne bi komentiral. Za nas je Cimos ena skupina, zato ne delamo razlik med proizvodnimi lokacijami.

Zakaj so kupili Cimos? Ker stavijo na hibridna vozila. #intervju

Vid Ponikvar Ali so vse zmogljivosti Cimosa v tem trenutku zasedene? Treba je gledati naprej. Tudi proizvodni obrati so v zelo dobrem stanju. To moramo storiti kar se da hitro, zato da se bo lahko Cimos vrnil na pota stare slave.

Sam ne menim tako. Bo to njegov hibridnw lastnik TCH ali slovenske banke? Svetovni trendi nam gredo v prid. Gre za nov izziv za vse.

  ESCALOFRIOS RL STINE LIBROS PDF

Hibridni pogon

To bo trajalo od dve do tri leta. To pa bo stalo veliko denarja.

Ko kupimo podjetje, ga vedno tudi financiramo. Brez tega se Cimos ne bo mogel vrniti na pota stare slave. Pripravljeni moramo biti, da proizvode dobavimo v vsakem trenutku oziroma po potrebi. Urejajte svoja razmerja pri Telekomu Slovenije vizila prek spleta ali mobilne aplikacije Moj Telekom. A zdaj so nujni novi koraki.

Tako preprosto ne gre. Prednostni projekt, ki se ga moramo lotiti, je racionalizacija proizvodnje. Premagati smo morali nekaj velikih ovir. Vid Ponikvar Boste kateri del proizvodnje Cimosa ugasnili? Pripravili smo program prestrukturiranja. Prvomajski labodji hibriidna vladarja sindikatov.