GRIJEH I OSJECAJI PDF

– download direct at download4share, Size. Download Suzanne Enoch – Grijeh i , Size: MB, File name: Suzanne Enoch – Grijeh i , Uploaded. Name: MD5 Hash: bfaeccda3dd6b1cfbdf3ec. File size: MB. Upload date.

Author: Mirn Mektilar
Country: Papua New Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 20 June 2016
Pages: 190
PDF File Size: 4.89 Mb
ePub File Size: 20.2 Mb
ISBN: 965-3-64257-583-3
Downloads: 8726
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gojinn

Suzanne Enoch – Grijeh i Download – Link 4share

Jos neka boja osim zute? Ima li posjede, biznis…. Ima razloga zasto se on pojavio…. Dusa snosi punu odgovornost za svijest i postupke.

Toliko je tuge, ali on… osjeca moju srz… Znam to. Reci mi kako to izgleda za duse? I kako je ona reagirala? Drzim ga ispod ramena. Kako izgledas u spiritualnom svijetu?

Prateci puteve duse odgonetacemo njene tajne i svrhu. I nasa dusa zauvijek napusti ovu Planetarnu iluziju. Sta mislis sta je to?

Što kaže Biblija o depresiji? Kako može kršćanin nadvladati depresiju?

Vidis li druga spiritualna bica oko sebe? Koliko je dusa napustilo vasu originalnu grupu? Mi imamo vremenska ogranicenja.

  EUROASPIRE III PDF

Shato, i vodici kao on? Da li su i ostali clanovi u tvom razredu iz tvoje originalne spiritualne grupe? Ja volim raditi u kriznim situacijama. Kao sto sam ti rekao preko telefona ne vjerujem da cemo moci na sva pitanja odgovoriti danas, tokom ovih sat i pol… osmijeh … ali cemo uraditi koliko mozemo. Grlimo se… izrazavamo ljubav… uzajamnu povezanost… cini nas sretnima…. Podji kroz vrijeme i vidi gdje je otisao… Da li je jos neko s vama?

Suzanne enoch skandal na dvoru-ISSUU PDF Downloader

Mice se naprijed… Vidim ga otraga sada…. S druge strane, moram biti oprezna da im ne pomazem isuvise, jer bi im zivot bio isuvise lagan. Ja znam za cetiri razlicite spiritualne oblasti.

Ali ako bi se sjecali proslih zivota onda bi znali za moguce pogreske koje bi mogli izbjeci. Ne, jer je imao gubitak u biznisu, ali je pomagao drugima. Da, ali i ti kreiras manje objekte, kao sto je stijenje.

Njihov karakter nastaje razlicitim nacinima na koji je energija kombinirana. Umoran sam od proslog zivota i od tijela koje sam imao. Misli ljubavi… grijrh simpatije… Kao da drugi cekaju na ggijeh.

  IPAT ANXIETY SCALE QUESTIONNAIRE PDF

Pakao (Dante)

Zato je i trazila da se vrati kao zena slijedeci put da bi shvatila sta se desavalo u proslom zivotu … i kakvo je zlo nanijela djevojcici. Sta se dalje desava? Koje su boje zastupljene? Reci mi o njima. Znao sam jednu od takvih dusa.

Ali je ona uvijek sa mnom, u mislima, kad god je trebam. Proces nastanka novih dusa se odvija i danas.