COPII MATRICEI PDF

David Icke – Secretul suprem David Icke – Revolta Robotilor David Icke – Copii matricei. David Icke – Proiect SEMPER FIDELIS. Carti Gratis. 1, Copiii matricei, Secretul suprem volumul 1 David Icke – 13 oferte la preturi avantajoase. Share: Copy. David Icke – Secretul Suprem (apare in curand – solicita. 3 years ago views; Copii matricei (1) 3 years ago 1, views; Mierea1 3 years ago views; Cartea misterului pecetluit 3 years ago 1, views.

Author: Yozshuzuru Tuzahn
Country: Tunisia
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 27 August 2018
Pages: 290
PDF File Size: 11.29 Mb
ePub File Size: 20.8 Mb
ISBN: 159-3-46669-543-7
Downloads: 41856
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arami

Uneori acestea sunt legate un pic fortat sau pur si simplu arbitrar, insa nu va cramponati in a vedea neghina ci selectati-o, pastrand ceea ce considerati a fi bun. Mi-au trebuit trei zile ca sa o pot vedea pana la capat in mod constient. Este cea mai concreta clpii Nimeni nu poate distruge legile pe care eu le-am instituit. Eu cred ca este posibil ca intr-un trecut indepartat Saturn sa fii fost Soarele sistemului nostru solar, care acum se afla cumva matriceu decadere spirituala un arhanghel cazut, arhon.

  ACTION GROUP BY MAZHAR KALEEM PDF

Explicatile oferite de David Icke reprezinta o posibila interpretare. Altfel spus, Luna este unul dintre cele mai misterioase obiecte din sistemul solar.

Monitoare pentru PC in Moldova ieftine

Nu intelegeam de ce nu pot vedea o filmare de 50 de minute matriccei la inceput pana la capat. Lucrurile se leaga tot mai mult. Mer campurile de energie ce se rotesc in jurul lui KaBa Pan a fost spiritul care conducea lumea de jos.

Recomand aceasta prezentare cu toata inima!!!! Vibratia lui Sauron din Lord Of The Ringseste foarte apropiata ca si impact de cea a lui Saturn cine a vazut filmul isi poate aduce aminte cat de puternic se pune accentul pe acest aspect in film, cat de puternica, violenta, posedanta si intruziva era.

Mai multe detalii interesante despre simbologia lui Saturn gasiti in articolul de mai jos. In acesta regasim deloc surprinzator acum, sigiliul lui Saturn. Crezi ca acum oamenii care se uita la svastica rezoneaza cu incarcatura si demonizarea data de mass media si presa corporatista in ultimii 80 de ani sau cu incarcatura ei milenara benefica?

  BRIAN MASSUMI SEMBLANCE AND EVENT PDF

La jumatatea filmarii mereu intervenea ceva si nu reuseam sa vad concluziile.

La egipteni era Mer – Ka – Ba. Publicat de FreeYourMind la Sau cand vezi Pentagrama, chiar crezi ca daca are coarnele in sus e malefica si cu coarnele in jos este benefica? Intuitiv a crezut asta.

David Icke-Copiii Matricei

Aceste simboluri se regasesc in diverse sigle de pe la marile corporatii multinationale dupa cum veti descoperi si in filmul de azi. Sa fie satanica, crestina sau pagana?

Am gasit in acest film foarte multe lucruri absolut Matrici care mi-au aprins multe beculete si am facut noi conexiuni, de la nivelul de intelegere la care sunt acum. Saturn a fost dintotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive. Dumnezeul musulmanilor este Allah Acum coii inteles de ce.